Ste organizacija, podjetje?

Najprej hvala za obisk naše spletne knjižnice!

Podprete nas lahko tako finančno kot materialno. Kot vsak posameznik_ica lahko darujete v knjižnico reči predmet, ki bo obogatil našo zbirko. Kaj je to pomeni za vas? Vaš izdelek promovirate skozi souporabo v lokalni skupnosti in tako uporabnike  prepričate o kvaliteti vašega produkta ter se tako ljudje lažje odločijo za nakup, ki jim bo prišel morda večkrat prav v njihovem domu. Lahko pa podarite tudi izdelek/predmet, ki vam ne služi več in tako preprečite odvoz v zbirni center. Knjižnica reči pomeni, da bodo stvari bile redno v uporabi in se bodo tako tudi obrabljale, zato bomo veseli večjega nabora stvari in tudi profesionalnih izdelkov.

Donirana finančna sredstva bomo porabili za plačilo osebja, popravila, servise, nadgradnjo knjižnice reči, obnova prostora, administrativne stroške, promocijo.

Mladinski center Idrija stremi k trajnostnem razvoju. Knjižnica reči je eden večjih projektov, ki spodbuja lokalno skupnost k družbeno odgovornem ravnanju in verjamemo, da tudi marsikatero podjetje ali organizacija želi za svoje okolje/okolico le najboljše in prispevati k razvoju družbe. Pomembno pa je, da dobre zgodbe ustvarjamo skupaj, saj lahko dosežemo veliko več kot en sam posameznik. Čeprav do nadaljnjega le v besedi, si podajmo roko in skupaj stopimo v zeleno in humano prihodnost.

V kolikor imate kakršno koli vprašanje nam lahko pišete na info@mcidrija.si ali pokličete na 051 231 049 (Mladinski center Idrija). Vabljeni tudi, da se oglasite pri nas med ponedeljkom in petkom od 8:00 in 16:00 ali pa se udeležite kakšnega našega dogodka in poklepetate z nami. Naš koledar redno osvežujemo na naši spletni strani.


...